Hal a tortán

A Tv2 Hal a tortán című műsorában ismét szerepelt L.L. Junior. Most egy teljesen más társasággal, mint az azelött.

A hét további szereplői: Bódi Csabi
                                     Bangó Margit
                                     Völgyi Zsuzsi
                                     Choli-Daróczy József

 Ők öten az egész héten hihetetlen nagyokat ettek, ittak és mulatoztak. Igazi roma hangulat volt minden este. Völgyi Zsuzsi hétő este menyasszonynak öltözött, és olyan érzést akart kelteni a vendégeiben mintha lagziba mentek volna. Csabi az est folyamán jól ráijesztett Juniorra, mivel az egyik étlapot olvasva, nem azt mondta ami oda volt írva hanem a ,,töltött padlizsánt" említette meg. Junior nagyon ledöbbent, és nem is akarta elhinni. Kedden Bódi Csabi volt a vendéglátó, aki még soha életében nem főzött, de nagyon kitett magáért és még vadászni is elment. Azonban Junior nem bízott meg benne, ezért fémdetektorral érkezett, hogy a Csabi által készített szarvassültben sörétet keressen. Ezzel adta vissza az előző esti kis viccet.

Szerdán Bangó Margit látta vendégül a társaságot. Margit tökéletesen tud főzni, nem is volt semmi problémája. Viszont vajdanénak öltözve várta vendégeit és szájrapuszival köszönt. Margitnál is mint minden este Zsuzsi dekoltázsának nagy sikere volt, hiszen Csabi nem tudta levenni a szemeit róla. Az este folyamán Junior fakadt dalra, és énekelte el a Ma éjjel című szép szerelmes számot, természetesen egy részét roma nyelven(Sostar dukhal). A negyedik napon Choli bácsi volt a szakács, akiről nem sokan tudták, hogy tud főzni. Choli bácsi egy étterembe várta vendégeit, de az ételeket Ő maga készítette el. Mindenki jól érezte magát ismét, és Zsuzsi dekoltázsa is ismét a középpontba került, olyannyira, hogy Choli bácsi is meg akarta vizsgálni közelebbről. A hét záró estje Junioré volt. Junior bár segítséggel, de nagyon komoly menüt készített és komoly meglepetésekkel várta vendégeit. Mindenkinek névre szóló bort adott ajándékba, ami nagyon szép dolog, mert egy örök emlék.

Junior és Csabi beöltöztették Choli bácsit igazi rappernek (Juni még a nyakláncát is a nyakába adta) és rappelni tanították. Ju mikor még iskolába járt Choli bácsi az osztályfőnöke volt,  még irodalmat és cigány nyelvet is tanított neki.

Junior:
„Cigány nyelvet és irodalmat tanított nekem, már az iskolában is nagyon szerettem. Most jó volt vele találkozni újra, és ugyanúgy megadtam neki a tiszteletet, mint akkor! Már akkor is tegeződtünk, így nem volt nehéz most sem,, a romáknál mi nem magázódunk. Nagyon kevesen tudják róla, amit én igen, hogy a Bibliát ő fordította le roma nyelvre!”

Choli bácsi véleménye Juniorról:
„Már annak idején is jó tanítvány volt, és most, felnőttként látva őt meggyőződtem róla, hogy nincs miért szégyenkeznem. Juniorból értékes, kedves, normális fiú lett, akire büszke lehetek”- árulta el Choli. A roma hét versenyzői szinte kivétel nélkül arra törekedtek, hogy különleges, de cigány ételekkel vendégeljék meg a többieket. És természetesen nem csak az étel dobta fel, hanem a hangulatot is. "Nem csak az étel, de az emelkedett hangulat is ránk, cigányokra jellemző volt. Sokat hangoskodtunk. Bódi Csabi folyamatosan Völgyi Zsuzsit cukkolta a dekoltázsa miatt, de köztünk nem voltak konfliktusok.”  Choli vendégsége különösen jól sikerült, és a hét végére már nagyon összerázódott a társaság. Végül abban is megegyeztek, hogy hagyományt teremtenek, és ezután évente összejárnak majd, hogy egy vacsora mellett megosszák közös élményeiket.

Láthattuk a műsorban Stefanot és Nótár Maryt is. Bangó Margit elénekelte az egyik legismertebb dalát és senkinek nem maradt szárazon a szeme, hiszen Margit teljes szívéből és lelkéből énekelt a többieknek.

Az főzőcsatát Junior nyerte maximális pontszámmal, mert mind a négy vendége 5 ponttal fejezte ki, hogy mennyire jól érezte magát, de Juni mikor megkapta a díjat azt mondta, hogy ez közös nyeremény és a díj mindenkié. Ezt rögtön meg is mutatták, mert pálinkát töltöttek bele és mindenki ivott belőle egy-egy kortyot.

Junior:
„Igazi család lettünk erre a hétre, Bangó Margit mintha az anyám lett volna, Choli az apám, Csabi és Völgyi Zsuzsi pedig a testvéreim! Minden nap igazi roma napot tartottunk, minőségi zenével, minőségi mulatozással!”

 

További képek eredeti méretben a képgalériában

vissza a címoldalra

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
Ott leszel az idei nagykoncerten???
Eredmények
További szavazások
 
 


lljunior.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!